PRZEKŁADNIA BORSEHUNG GERMANY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • glazar
    Classic
    • 2010
    • 22

Ja dusza towarzystwa w domku? :shock:
    witam od 24h jestem właścicielem skody octavi 2 1,9 TDI 105KM
  • oti
    Ambiente
    • 2009
    • 114

Witam,
    Czy ktoś z Was miał styczność, może coś powiedzieć na temat PRZEKŁADNIA FIRMY: BORSEHUNG GERMANY ?

W mojej O1 przekładnia stuka, chciałem regenerować w porządnej firmie, ale widzę że tu (przykładowy sklep) - nie Chińska i 4 lata gwarancji.

Co Wy na to ?

Pozdrawiam,
    Daniel

Komentarz

• piotr-pacek
      Classic
      • 2012
      • 38

maglownica - przekładnia kierownicza BORSEHUNG O 1

Kupiełem właśnie taką miesiąc temu za 950zł na Allegro i już na niej jeżdżę, bo moja oryginalna po regeneracji lewej strony wytrzymała tylko 2 lata i zaczęła cieknąć na prawej stronie. Wiec miałem gdzieś wydawanie kolejnych pieniędzy w błoto, a koszt regeneracji jaki poniosłem to 450zł regeneracja plus demontaż i montaż czyli około 600-650zł bo nie pamiętam już dokładnie. Kalkulacja jest prosta - albo się kupi nową z 950zł (plus 250zł demontaż starej i montaż nowej) i tak jak w tym przypadku ma się 4 lata gwarancji i spokojny sen, albo się regeneruje i co jeden bak paliwa otwiera maskę i ogląda dokładnie magiel, żeby co 2-3 lata znów wyciągnąć z kieszeni kilka ładnych stówek. W dodatku raz regenerowany magiel może sienie nadawać po raz drugi do regeneracji. Decyzja należy do ciebie.

Komentarz

• oti
        Ambiente
        • 2009
        • 114

Re: maglownica - przekładnia kierownicza BORSEHUNG O 1

Zamieszczone przez piotr-pacek
        Kupiełem właśnie taką miesiąc temu za 950zł na Allegro i już na niej jeżdżę
        Dziękuję za odpowiedź. Trochę zamuliłem.

Czy nadal Kolega zadowolony z przekładni ?

Pozdrawiam,

Daniel

Komentarz

• Slawuch
          Classic
          • 2016
          • 16

Podbijam temat, maglownica mi klękła po raz drugi (wymieniona ze szrotu za 400 szelestów wytrzymała 50kkm).
          Zastanawiam się nad tą Borsehung, sprzedawca informuje, że to produkt chiński, ale porównywalny z oryginałem.
          Proszę o opinie, jeśli ktoś ma taką u siebie.
          Ewentualna regeneracja u mnie na rejonie kosztuje 650 PLN, ale już trzy osoby mi odradziły.
          Może znacie godne polecenia warsztaty w mazowieckim, ewentualnie podlaskim albo warminsko-mazurskim?

Komentarz

Pracuję...